4 Advent.

Då var det 4e advent =)

Helgen har varit riktigt mysig! Har haft token hemma från Norge, alltid lite trevligt och mysigt! Blev god mat, mys och Sunes Jul!

Idag kommer lite andra vänner på besök. Ska bli trevligt, Jag har fixat fram lite fika nu iaf. så snart ringer det på dörren! =)

Övrigt? Någon som har ide vad man skall köpa i julklapp till nära och kära?

Hoppas ni har haft en lika trevlig helg som jag har haft det!


Måste säga jag tycker så synd om två tjejkompisar, de har fastnat i England å kommer inte hem!
Hoppas ni har bättre tur i morgon!

Token har iaf åkt tillbaka till Norge för ny arbetsvecka, tjejerna sitter på ett hotell o tar det lugnt tills dom får åka.. jag ska fixa klart te och kaffe, strax ringer det på dörren!

Ha en trevlig Söndags kväll!

 

 

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tors.16dec.

Efter ha suttit och ringt samtal halva dagen till sjukhus och fixat med räkningar så gott man kunnat är jag trött på när telefonen!
Har fått dubbla räkningar jag skall betala och en har jag fått tre gånger, men slipper betala dom som tur är... tur det finns högkosnadskort, men synd det inte finns för vistelse på rehab och kommun rehab..
Nu har jag iaf beställt julklappar till mamma och pappa!

Satt och gjorde knäck iaf för en stund sen!

 

Nu ska jag färga håret =o) sen blir det lägga sig och vila framför tvn.Jag förstår om alla andra blir förkylda som är ute, träffar massa folk, springer och far, men jag har blivit jätteförkyld, varit mest själv, inga förkylda nissar här, inte varit ute å flaxat runt... hum.. skönt iaf att man har rösten tillbaka ! =)

 

Nåja, vet inte vad som kommer hända resten av kvällen är att Lars dyker väl upp snart, då ska vi äta lite god mat, se på någon film.,. Något förslag på bra film någon?

 

 

Man kanske ska dra i gång ny Friends maraton ?

 

 

 

 

Hoppas ni får en trevlig kväll allihopa!

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag 13e

En härlig måndagmorgon, även Lucia!


Tidigt på morgonen runt halv 5 tiden får jag USA samtal, blev riktigt glad för detta! Tack tjejer, ni vet då att jag inte kunde åka med, men ni gjorde mig lika glad som att jag hade varit med er!

 

Satt och tittade på nyhetmorgon, funderar på religion vad många misstolkar olika religioner, tragiskt det som hände i Stockholm, men har dom sagt han var terrorist? Har inte följt med faktiskt, eller var han psykiskt sjuk?
Alla blondiner är inte dumma, alla snaggade svenskar är inte rasister, alla svenskar är inte kristna för dom är födda i ett kristet land, så varför ska alla som kommer från muslimska länder vara terrorister?

 

Något helt annat.

På onsdag skall jag åka till Skövde och få titta lite i affärer, mer än två månader sedan jag var ute så, ska bli jätteskoj!

 

Resten av denna dagen består av att träna lite, se på någon bra film, någon som har något bra förslag?
Får se vad som händer! =o)


Medan jag väntar på mitt H&M paket ska komma, idag eller i morgon så funderar jag starkt på att göra ett inköp.. denna. Vad sägs... Får nog bli mitt Lucia firande, att köpa denna ;)

 

 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

long time since I wrote here...

Hello everybody!
it was not yesterday, I wrote here

well... vad händer?
Varit sjukskriven sen 12 oktober -2010. Har en månad kvar med gipsade ben. sen har man haft gips i tre månader. Sedan blir det att träna, träna  och träna. vill tillbaka till mitt jobb så fort jag kan!

Well.. haft trevligt besök av mor och far idag. Annars har det varit en lugn dag, inte hänt så värst mycket.

Tittar efter någon bra epilator, kommer behövas lite längre fram, har som sagt haft gips, skulle behöva få bort lite hår. är denna något?



Någon som testat den ?

hoppas ni har en trevlig kväll folket!

Lite bilder från fötterna för er som frågat!

7st stift i varje fot, längsta var 11cm in och den kortaste var 7 cm in.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()